Close
Sök
Filters

Om oss

VI ÄLSKAR GARDINER
 
För oss är gardiner en av de viktigaste detaljerna för att skapa känsla och stil i ett rum. Med gardiner kan du rama in och förhöja en vacker utsikt eller dölja ett fönster som är fult. Du kan tillföra färg eller mönster men du kan även skärma av besvärande ljus och insyn eller göra rummet mörkt på natten. Gardiner är även viktigt för att få behagligt ljud i rummet eftersom textil absorberar ljud och dämpar ljudnivån.

Vi vet att det ofta dröjer innan gardinerna sitter på plats i nya bostaden. Anledningarna varierar, det kan vara svårt att se vilka möjligheter som finns och veta vad man önskar. Många tycker att det är svårt att mäta fönster och skruva upp gardinskenor. Utifrån det har vi startat Add Details. För att det är detaljerna som gör det och för att gardiner är en av de viktigaste detaljerna som lyfter hela rummet.
 
Vi har tillsammans över 30års erfarenhet av textil och inredning så vi kan vår sak väl. Vi drivs av att ge dig som kund det lilla extra. Vårt mål är att vara ditt självklara val när det gäller gardiner!