Sök
Filters

Om oss

De rum vi bor i är betydelsefulla. Att trivas i sitt hem handlar om mycket mer än föremålen omkring oss, men tingen kan bära på fina minnen och ge ögat en plats att vila på. För oss är gardinen en av de viktigaste detaljerna för att skapa känsla och stil i ett rum. Gardiner tillför färg och mönster men kan också skärma av besvärande ljus och insyn eller göra rummet mörkt om natten. De bidrar även till en behaglig ljudmiljö, då textilier absorberar ljud och därmed dämpar ljudnivån.

I en ny bostad dröjer det ofta innan gardinerna sitter på plats. Det kan vara svårt att själv se möjligheterna. Många tycker att det är knepigt att få till de rätta måtten och att skruva upp gardinskenor. Utifrån de här behoven har vi startat Add Interiör. För att du enkelt ska kunna få skräddarsydda gardiner monterade i ditt hem, gardiner som uppfyller dina behov och lyfter rummet.

Vårt sortiment är indelat utifrån rummets funktion. När du vet vilken funktion du vill ha blir valet av gardin enklare: dekorativt som förstärker din stil och skapar en känsla, ett vackert insynsskydd som skyddar mot nyfikna blickar och solens starkaste strålar eller en elegant mörkläggning som gör det mörkt om natten?

Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet av inredning och gardiner. Vi har noga valt ut vårt sortiment för att kunna erbjuda vackra, hållbara gardiner i hög kvalitet. Vi drivs av att alltid göra det lilla extra för våra kunder. Målet är att vara det självklara valet när det gäller gardiner, både i hemmet och på arbetsplatsen.

 

Jennie och Caroline