Close
Sök
Filters

mörkt

En god natt.

Add Mörkt är gardiner som effektivt stänger ljuset ute när det är dags att krypa ner i sängen eller förlänger sovmorgonen under de ljusaste månaderna på året. Sömnen är viktig för allas vårt välbefinnande, ett svalt och mörkt rum ger dig bra förutsättningar att vakna pigg och utvilad.

Kombinera gärna med ytterligare en gardin från våra kategorier Add Känsla eller Add Insyn för ett ombonat och mer flexibelt rum med hotellkänsla.

KOLLEKTION MÖRKT

Filter by:

Clear All

Mörkt Bas

En blackout som med fördel används tillsammans med en dekorativ gardin för att göra rummet mer ombonat. Passar utmärkt för dig som vill skapa hotellkänsla i sovrummet. Kan gömmas bakom en mer dekorativ gardin från kategorin Känsla, alternativt framför en tunn gardin från kategorin Insyn. Gardinen kan även sys med påsömnadsglid för att enkelt kunna dras fram för fönstret till natten.
1.595,00 kr

Mörkt Melerad

Mörkt Melerad är en slät, snygg kvalitet med en vacker melering i tyget vilket ger liv åt färgerna. Tyget är mjukt och följsamt vilket gör att gardinen faller i vackra veck och vågor.
2.395,00 kr

Mörkt Sammet

Denna sammetsgardin skapar en lyxig och ombonad känsla i sovrummet samtidigt som den mörklägger rummet till natten. Gardinen är en blackout, vilket betyder att den inte släpper igenom ljus. Gardinen har en vit baksida. Gardinen har ett tungt och fint fall.
2.395,00 kr