Close
Sök
Filters

känsla

En ombonad känsla.

Add Känsla är gardiner för dig som gärna vill addera något extra till ditt hem. Kanske göra det mer ombonat med ett lite kraftigare tyg som får synas och där rätt färg och struktur lyfter fram din stil. Välj ibland våra handplockade tyger – från vår släta, enfärgade bas som passar i hemmets alla rum, till sammet som ger ett elegant och dramatiskt uttryck.

Vill du skapa en härlig känsla av ett rofyllt hotellrum där det månas om detaljer och välbefinnande, kombinerar du Add Känsla med våra tyger som skyddar mot insyn eller mörklägger.

KOLLEKTION KÄNSLA

Filter by:

Clear All

Känsla Bas

Känsla Bas är en bomullsblandning som passar i rum där man vill ha en lite enklare gardin. Tyget är matt och har en stel, krispig känsla. Passar utmärkt att hänga i t.ex. barnrum.
1.595,00 kr

Känsla Tidlös

Känsla Tidlös är en linneblandning med ett fantastiskt, tungt fall. Genom att blanda linne och polyester får man linnets torra känsla men en gardin som inte skrynklar som linne och som är lätt att sköta. Gardinen ger ett lätt ljusinsläpp. Neutrala kulörer som passar i de flesta rum.
1.495,00 kr

Känsla Sammet

Sammet är fantastiskt som gardiner. Välj ljusa pasteller för en skandinavisk stil eller mörkare färger för ett mer dramatiskt uttryck. Vår sammetsgardin är i polyester vilket ger den ett fint fall och lyster.
2.295,00 kr