Close
Sök
Filters

insyn

Ett mjukt ljus. 

Add Insyn begränsar blickarna utifrån och dämpar solens starkaste strålar för en behaglig tillvaro i ditt hem. Eftersom gardiner är transparenta ger de en luftig känsla. Med tyget fördraget anar du ändå vad som sker utanför. Helt enkelt för dig som vill njuta av generösa fönsterpartier utan att ge avkall på det privata.

Gardinerna finns i flera bredder för att passa till olika fönster. Väljer du ett tyg med extra bredd, slipper du skarvar. Kombinera gärna med ytterligare en gardin från våra kategorier Add Känsla eller Add Mörkt för ett ombonat och mer flexibelt rum.

KOLLEKTION INSYN

Filter by:

Clear All

Insyn bas

Insyn Bas är en slät voile med viktband nertill. En tunn gardin som silar ljuset och skärmar av insynen på bästa sätt. Insyn Bas är helt slät i strukturen vilket gör att den passar extra bra att kombinera med en annan gardin från Add Känsla eller Add Mörkt-sortimentet.
995,00 kr

Insyn Recycled

Add Recycled är gjord av återvunna fibrer från modeindustrin som sorteras efter färg och återanvänds till nya garner. Tyget har en linneliknande struktur i en vacker, lite grövre, gles väv som ger gardinen en tyngre känsla.
1.695,00 kr

Insyn Slät

Insyn Slät är en voile som passar i alla rum där man vill ha en avskalad, enkel och stilren känsla. Tyget har en svag melering som tillför liv samtidigt som gardinen är skir och ger ett vackert ljus i rummet även när gardinen är fördragen.
995,00 kr

Insyn Ull

Vår vackraste, lyxigaste kvalitet är en voile med inslag av modal och ull. Det ger gardinen en tätare struktur och en mjuk, följsam känsla som ger en exklusiv, ombonad känsla till rummet.
1.495,00 kr

Insyn Struktur

Insyn Struktur är en prisvärd gardin med en vacker struktur som påminner om linne. Gardinen är perfekt för dig som vill ha en gardin som inte skrynklar, faller vackert och är lätt att tvätta om olyckan är framme.
1.295,00 kr

Insyn Linne

Insyn Linne är en tunn, skir hellinnevoile som ger rummet en avslappnad känsla med sin tvättade, lätt skrynkliga struktur.
1.495,00 kr