Sök
Filters

Insyn

Ett mjukt ljus. 

Add Insyn begränsar blickarna utifrån och dämpar solens starkaste strålar för en behaglig tillvaro i ditt hem. Eftersom gardiner är transparenta ger de en luftig känsla. Med tyget fördraget anar du ändå vad som sker utanför. Helt enkelt för dig som vill njuta av generösa fönsterpartier utan att ge avkall på det privata.

Gardinerna finns i flera bredder för att passa till olika fönster. Väljer du ett tyg med extra bredd, slipper du skarvar. Kombinera gärna med ytterligare en gardin från våra kategorier Add Känsla eller Add Mörkt för ett ombonat och mer flexibelt rum.

Visa som Grid Lista
Sortera på
Visa per sida
Attribut

Zoe

Zoe är en slät voile med viktband nertill. En tunn gardin som silar ljuset och skärmar av insynen på bästa sätt. Zoe är helt slät i strukturen vilket gör att den passar extra bra att kombinera med en annan gardin från Add Känsla eller Add Mörkt-sortimentet.
995,00 kr

Lilly

Lilly är en prisvärd gardin med en vacker struktur som påminner om linne. Gardinen är perfekt för dig som vill ha en gardin som inte skrynklar, faller vackert och är lätt att tvätta om olyckan är framme.
1.195,00 kr

INSYN MESSINA

MESSINA är en vacker linnevoile som finns i många färger. Tråden är melerad vilket ger vackra nyanser med ett livfullt intyck. Tyget är mjukbehandlat för att ge en mjuk och avslappnad look. Gardinen är lätt att hänga men kräver lite omsorg för att få perfekta veck. Insyn Messina är gardinen för dig som söker en vacker gardin och som vill lyfta rummet med lite färg.
2.195,00 kr

INSYN SOLWAY

SOLWAY är en linneblandning med större andel lin vilket ger den en härlig struktur och en luftig, lätt känsla. När man hänger Insyn Solway kan man med fördel fukta tyget försiktigt med en blomspruta för att vecken ska hänga till sig snabbare.
1.595,00 kr

Add INSYN VOILE

Add INSYN VOILE är en tvättad linnevoile med ett fantastiskt tungt fall trots att den är lätt. Vackrast när man enbart vill ha en voile.
1.595,00 kr

Filter by:

Clear All
  • Vit
  • Stål
  • Cremevit
  • Havre
  • Pärlgrå
  • Pistage
  • Rosé himmel